Cum s-a produs accidentul de pe strada Transilvaniei din Cluj-Napoca! Șoferul beat turtă a intrat cu mașina într-o pasarelă de beton - FOTO


Un accident s-a petrecut sâmbătă seara, în jurul orei 19.30 în Cluj-Napoca.

Șoferul beat turtă ar fi pierdut controlul mașinii, și ar fi lovit o pasarelă de beton, în timp ce circula pe strada Transilvaniei.

,,La fața locului au fost alocate o autospecială cu modul de descarcerare, motocicleta SMURD și un echipaj al serviciului de ambulanță județean, unde au găsit un autoturism avariat, ieșit în afara părții carosabile.

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost consultat de către echipajul SAJ, fiind transportat ulterior la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Conform primei evaluări acesta prezenta afecțiuni ușoare.”, transmite ISU Cluj.

Conducătorul auto de 54 de ani, din comuna Cămărașu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

,,A rezultat rănirea acestuia, fiind preluat de echipajul medical și transportat la spital.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.", transmite IPJ Cluj.


accident strada transilvaniei 1.jpg

accident strada transilvaniei 3.jpg

Comentarii Facebook