Duminica 8 Septembrie

Cum s-a produs accidentul de vineri seara din județul Cluj, de la Moldovenești. Tânărul de 19 ani care a murit a intrat pe contrasens- VIDEO


Un grav accident de circulație s-a produs vineri seara în județul Cluj între localitățile Moldovenești și Mihai Viteazu, în urma căruia un tânăr de  19 ani, din comuna Mihai Viteazu, a murit. Alte trei persoane, un adolescent de 15 ani, o femeie de 34 de ani și un copil au fost transportați de urgență la spital. Potrivit reprezentanților IPJ Cluj se pare că tânărul se deplasa înspre Moldovenești  și ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani. În urma impactului, se pare că adolescentul de 15 ani ar fi fost aruncat afară din mașina condusă de tânărul de 19 ani, decedat.

„În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul conducătorului auto de 19 ani, iar alte două persoane care se aflau în celălalt autoturism, pasageri, au fost transportați la o unitate medicală, respectiv o femeie și un minor de aproximativ 2 ani”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj. 

Conducătorul de 48 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La acest moment circulația se desfășoară alternativ.

Citește și: 

Grav accident în județul Cluj, între localitățile Moldovenești și Mihai Viteazu. Un tânăr de 19 ani a murit/Alte trei persoane transportate la spital VIDEO - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

accident 1.jpg


accident 2.jpg


accident 3.jpg

Comentarii Facebook