Miercuri 16 Octombrie

Cum s-a produs accidentul din Cluj, în urma căruia 5 persoane au ajuns la spital? Un bărbat de 75 de ani nu a acordat prioritate


Un accident cu 3 mașini a avut loc miercuri după-amiaza în Dej, județul Cluj.

În urma impactului 5 persoane au ajuns la spital, 3 dintre ele cu traumatisme. O femeie și un bebeluș de 8 luni au  fost transportați la doar pentru o evaluare medicală suplimentară.

Din primele cercetări ale polițiștilor un șofer de 75 de ani s-a ciocnit cu o altă mașină atunci când încerca să intre în parcarea unui centru comercial. 

,,La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 13:00, a fost înregistrat un accident de circulație pe strada Vâlcele din municipiul Dej. 

Conform primelor cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat de 75 de ani, aflat la volanul unui autoturism, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde în parcarea unui centru comercial, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.

După impact, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat într-un alt autovehicul.”, transmite IPJ Cluj.

Cluj- Trei mașini implicate într-un accident! Un bărbat rănit a fost scos din mașină de pompieri/ Alte 4 persoane, consultate de echipajul medical - FOTO

Comentarii Facebook