Cum s-a produs dramaticul accident din Apahida, în care o basculantă a spulberat un autoturism/Un bărbat a murit, altul grav rănit VIDEO FOTO


Cum s-a produs accidentul din Sânnicoară, Apahida, județul Cluj


Un grav accident de circulație s-a produs în aceasta seară in Apahida, în apropiere de Lidl Sânnicoară, in dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată.

Polițiștiii clujeni au declarat că: 

”Din cercetările preliminare s-a constatat că la momentul pătrunderii unui autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, pe DN1C dinspre strada Tirajului a avut loc o coliziune cu autoutilitara condusă din direcția Apahida spre Cluj-Napoca, de un bărbat de 61 de ani. Ulterior, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism, aflat în coloană, în direcția localității Apahida.Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Conducătorul autoturismului, bărbatul de 37 de ani și cei doi pasageri din mașina acestuia au fost transportați la unitatea medicală”.

Declarațiile martorilor despre cum s-a produs accidentul din Sânnicoară, Apahida, județul Cluj

Un martor ocular a declarat pentru Știri de Cluj că autoturismul în care se aflau cele două victime, înmatriculat in Alba, tocmai trecuse calea ferată si dorea să iasă in drumul principal. Se pare că în încercarea de a ieși in strada principală, conducătorul auto a ieșit prea mult cu botul mașinii, lucru care l-a nemulțumit pe șoferul unui Volkswagen care venea dinspre Cluj-Napoca.

”A urmat o discuție in contradictoriu, un fel de șicanare, iar șoferul cu numere de Alba nu a mai fost deloc atent la traficul din dreapta” a declarat martorul ocular.  Neatenția l-a costat însă scump, fiind izbit în plin de o basculantă cu numere de Maramureș care circula dinspre Apahida spre Cluj-Napoca.

Pasagerii au fost scoși în stare gravă din mașină, unul dintre ei fiind chiar inconștient, însă a răspuns manevrelor de resuscitare, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, fiind in viață, dar în stare foarte gravă. Bărbatul în vârstă de 47 de ani a murit, însă la spital. 

Răniții au fost transportați la urgență iar traficul a fost complet blocat de Poliție pentru e permite intervenția salvatorilor si a echipei de criminalistică.

Citește și: 

Accident GRAV în Apahida, Cluj! Doi bărbați au rămas încarcerați și prezintă multiple traumatisme. Trei mașini implicate- VIDEO/FOTO





Comentarii Facebook