Duminica 8 Septembrie

Cum s-a produs incendiul care a cuprins două case din Turda. Totul a pornit dintr-o simplă neatenție - VIDEO


Un incendiu puternic a izbucnit ieri, 16 iulie, pe o stradă din Turda.  Flăcările au cuprins două locuințe învecinate de pe strada Racului. 

,,Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 de mp, iar echipajele noastre lucrează pentru localizarea flăcărilor, respectiv pentru protejarea imobilelor din vecinătate. O persoană care a suferit un atac de panică a fost evaluată de echipajul medical. Intervin 3 autospeciale de la Detașamentul Turda, forțele fiind suplimentate cu o autospecială de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca," transmitea  ISU Cluj ieri.

Pompierii au dezvăluit azi cauza incendiului. Totul ar fi pornit de la o simplă neatenție, un foc nesupravegheat la aragaz, potrivit turdanews.ro.

„Cauza incendiului este efectul termic. Foc deschis la aragazul lăsat nesupravegheat, s-a extins la o canapea, apoi la restul casei”, precizează reprezentanții ISU Cluj pentru sursa citată.

Incendiu la două case din Cluj. Flăcările au mistuit acoperișul unui imobil. Pompierii intervin cu patru autospeciale - FOTO/VIDEO

Comentarii Facebook