Cum s-a produs incidentul din Dej în urma căruia un bărbat a murit. S-a deschis un dosar pentru ucidere din culpă!


Un bărbat a murit joi seara într-o fabrică din Dej. Echipajul medical ajuns la fața locului a aplicat manevre de resuscitare, însă era prea târziu. 

„La data de 1 august, în jurul orei 19.00, Poliția municipiului Dej a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, în incinta unei societăți comerciale din municipiu, unui bărbat i s-ar fi făcut rău, fiind găsit inconștient.

Din verificările preliminare efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul, de 65 de ani, în calitate de angajat, se afla într-o zonă industrială a operatorului economic, moment în care ar fi căzut la nivelul solului, fiind găsit în stare de inconștiență, în condiții ce urmează a fi stabilite în cadrul cercetărilor.

Echipajul medical a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul acestuia”, transmite IPJ Cluj. 

În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

Comentarii Facebook