Miercuri 18 Septembrie

Cum se simte îndrăgitul actor clujean Florin Piersic: ,,Nu vreau să îmi iau rămas bun și adio de la nimeni!” - VIDEO


Îndrăgitul actor clujean Florin Piersic a anunțat a vorbit despre starea sa de sănătate. 

Actorul a menționat că se simte bine și este nerăbdător să se întoarcă pe scenă, însă a negat bărfele că ar urma să organizeze un turneu de adio. Artistul a subliniat că nu dorește să-și ia adio de la nimeni, și că așteaptă să-și revadă fanii.

„Domnule, cum să fie, mă recuperez, în sensul că mă simt mult mai bine. Chiar foarte bine, zic eu. Chiar astăzi (n. red ieri) am încercat cumva să pot să vorbesc cu cei care se ocupă de mine. Toți au spus că o să fiu foarte bine. Și ceea ce este cel mai impresionant pentru mine, în sensul rău al cuvântului, este că o să am niște spectacole în ianuarie, de ziua mea. Să dea Dumnezeu, o să împlinesc 89 de ani, dar ziarele spun că o să apar în fața publicului, că o să îmi iau adio. De ce să îmi iau adio? Eu n-am cuvântul ăsta 'adio' cu nimeni. Nu vreau să îmi iau rămas bun.”, transmis Florin Piersic.

Actorul clujean menționează că, pe lângă recuperare își ocupă timpul citind.

,,Vreau doar un lucru, să fiu sănătos așa cum mă simt acum. Știi ce fac acum, în afară de a mă recupera? Citesc. Citesc foarte mult. Nu mi se potrivește cuvântul adio pentru că nu vreau să-mi iau rămas bun de la nimeni.”, a transmis Florin Piersic. 

Comentarii Facebook