Curg sesizările la Primăria Cluj în perioada caniculei din cauza stațiilor de așteptare. Orașul „smart” nu-și permite niște stații decente?


În perioada caniculară, tot mai mulți clujeni își exprimă nemulțumirea față de condițiile din stațiile de transport public din oraș, subliniind lipsa adăposturilor adecvate pentru protecție împotriva soarelui și a căldurii. 

În ciuda renumelui de „smart city”, administrația din Cluj-Napoca pare să întâmpine dificultăți în a asigura un minim necesar pentru cetățenii săi: stații pentru transport public decente. 

Vezi și: Clujeancă: „A stat careva din Primărie în stație vreodată la vremea prânzului?/Nu cred, că nu se poate sta”

„Vă rugăm mult să aveți amabilitatea de a construi o stație de așteptare la oprirea "Calea Moților". 

În timpul verii, căldura devine insuportabilă și cei care așteptăm la această oprire resimțim disconfortul și, uneori, ni se face rău, fiind nevoiți să așteptăm minute în șir sosirea mijlocului de transport. 

Oamenii exasperați caută adăpost la umbra streșinilor mici ale caselor din apropiere. Sperăm să luați măsuri în acest sens, având în vedere că pentru persoanele în vârstă, femeile însărcinate și persoanele cu dizabilități, este absolut necesar să existe aceste stații dotate cu scaune.

P.S. Aceeași problemă există și la stațiile Memo”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj. 

Comentarii Facebook