Duminica 8 Septembrie

Curier de la TAZZ lovit de o mașină pe podul de IRA din Cluj-Napoca. Tot mai mulți curieri sunt loviți, dar unii chiar circulă ca inconștienții FOTO


Un accident a avut loc în această seară pe podul de la IRA din Cluj-Napoca, implicând un biciclist curier al platformei TAZZ. Biciclistul a fost lovit de un autoturism în timp ce livra mâncare.

„Un echipaj SMURD a acordat asistență medicală de urgență unui bărbat care a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe podul IRA din municipiul Cluj-Napoca. În momentul sosirii echipajului la locul intervenției bărbatul era în stare de conștiență și era cooperant, prezenta suspiciuni de traumatism la nivelul capului și al bazinului. Bărbatul a fost preluat de către echipajul SMURD și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au declarat reprezentanții ISU Cluj

În urma impactului, tânărul a suferit multiple răni și a fost transportat de urgență la spital pentru investigații suplimentare și tratament.

Incidentul ridică din nou semne de întrebare cu privire la siguranța curierilor care folosesc biciclete pentru a efectua livrări în Cluj-Napoca, dar și pentru siguranța celorlalți participanți la trafic. Tot mai mulți locuitori din Cluj-Napoca se plâng de modul în care acești livratori circulă pe străzi, adesea ignorând regulile de circulație și punându-și viața în pericol.

"Este un fenomen tot mai des întâlnit. Bicicliștii curieri circulă cu viteză mare, uneori chiar pe trotuare, și nu respectă semnele de circulație. Aceasta este o problemă atât pentru siguranța lor, cât și pentru a celorlalți participanți la trafic”, a declarat un martor.

biciclist TAZZ lovit.jpg


bicilist tazz lovit 3.png


Comentarii Facebook