Da Pino, criticat aspru de un client: Arome ca în Italia, dar românism de 2 lei - FOTO
Un ocal în vogă printre oamenii cu bani din Cluj-Napoca, Da Pino a fost criticat aspru de un client. Acesta a spus că imediat taxează și sarea și piperul de pe masă.
”Dacă vreți să simțiți o bucată autentică de Italia aici, în Cluj, vă recomand restaurantul Da Pino.
Cu arome exact ca la mamma acasă, mai puțin faptul că îți taxează focaccia aperitiv și uleiul de măsline de pe masă la notă..
Dacă n-aș fi fost recent în Italia, aș mai fi crezut, dar așa un românism de 2 lei mi se pare deplasat... Să dai 16 lei pe un coș de pâine și pe uleiul din olivieră (probabil și sarea și piperul se taxează) e... pur românesc N-am cuvinte.. În Italia așa ceva e normal și e gratis, să ai ce mesteca până îți vine comanda.
Să nu mai zic că niente franciacorta în meniu, în schimb 5 șampanii și doar 1 prosecco.. Apropo de prosecco, 150 de mililitri sunt, de fapt, 100-120.
Anyway, firma se numește Mocca Expert, probabil învățați ca lucrurile în viață să vină pe gratis sau pe furăciune.
Ma che palle…”, a relatat clujeanul.
Da Pino este locul unde se întâlnesc oamenii cu bani pentru a-și impresiona partenerii de afaceri, astfel că tarifele nu contează.
92 Comentarii
Salutare din Los Angeles.
Ai baieti ca ajungem la 60.000 de vizualizarii :)))
Din 1 iulie scumpim preturi.
Coperto- 15 lei pers.
Masa+scaune - 100 lei ora
Ciubuc 20% obligatoriu.
Multumesc pt suport!
Hai sa vorbim despre traficul de droguri de la “pino”. Are cineva curaj?
@Traficant: zi, ca de nu mușc!
Pt corecta informare a publicului: 1. Patronul stabilimentului e Dragos Adrian, fostul deținător al țepei Pitas Imobiliare, cea care a înșelat nenumărați cumpărători la sfârșitul anilor 2000. 2. Birtul e o locație supraevaluată, atât gastronomic cât și a serviciilor. Doar dacă ești foarte prost sau snob, mergi să-ți cheltui banii în spelunca aceea.… Citeste mai departe
Nimic nu-i gratis, tantalaule! In Italia toate alea sunt incluse in costul mancarii,
@cornel: singurul tantalau de aici esti tu
Eu mănânc la cantina primăriei la salonul poliției locale. De exemplu astăzi: ciorbă de burtă cu smantana și ardei iute, pâine la discretie, snitel vienez cu piure de cartofi și salata de varză, dobos și o limonada. Totul la 6.25 lei, am dat 7 și am primit restul. Mie mi se pare convenabil.
@Manuel: Nu as manca acolo nici sa-mi dea ei mie bani, folosesc ingrediente pe cale de expirare
Sper ca ti se merita si dupa ce pui costul tratamentul pentru salmonella in ecuatie
@cornel: Cornel, Banel, Pita, Pino, Varza, cum vrei sa te numesti......ar trebui sa incerci sa iti inchipui ca nu toata lumea e dispusa sa arunce cu banii, asa cum te-ai invatat tu......
11987 De vizualizari Multumesc!!
Aici la maldive e frumi, va salut dragi clienti :)
@Dragos (proprietar da Pino):
Nu sta in Male, fugi cât poți ca vii bubos, prietene. Ajungi odată cu caracatița ?
@Dragos (proprietar da Pino):
@Dragos (proprietar da Pino): nu o sa iti vina sa crezi cat de buna reclama o sa iti aduca acest articol. Domnul Pino, din Maldive
Foarte bun articolul. Ar trebui sa luam fiecare dintre noi atitudine. Se mira ca nu vine lumea la restaurant? Doar țepe?!
Clientul e un prost care a meritat să fie jecmănit. Scuipă pe nația din care face parte - ce gunoi!
@ :
@ : pare a fi magar .
@ : pino, nu e o traducere murdara ?
Merita 2 stele Michelin. Voi avea grija ca pana voi mai avea putere sa se ia acest titlu fara probleme. De ce numai unii au și alții nu?
Îmi pornesc helicopterul și vin sa pun ștampila. Sau îmi trimiteti plicul și eu omul cu țidula. E simplu, la fel ca un masterat, doctorat sau diploma. Doar sa îmi oferi protecție și meniul zilei. Așa cum papa madama… Citeste mai departe
@Daniel bolundul : alt prajit
@Daniel bolundul : asta face șpaga…. Spălarea de bani, traficul de droguri, relațiile necuviincioase….. dar…. Curând o sa se afle aproape tot
Maine marim preturi.
Multumesc pt reclama :D
Eu is la Maldive, saraci fac saracie, bani fac banuti
@Dragos (Proprietar da Pino): hai sa vedem Dragos, cat o sa iti mai mearga....
@dragos: dragos, si nu numai.....am sa ma asigur ca toate persoanele pe care le am in anturaj vor fi atinse de reclama proasta pe care trebuie o sa carati. Nu va mai dau nici o sansa.....dar, timpul, o sa isi spuna cuvantul
Io in locul patronului de la Da Pino l-as da in judecata pe gunoiul asta de Shoica. Si sigur cu un avocat bun l-as lasa in cu.ru' gol. Ceea ce si merita, de altfel ! Ba Shoica, astea nu sunt "stiri" de Cluj, e cancan de Cluj!
@clujean: :)))) un alt clujean de *****...
Ai 5000 de Euro salariu, mergi sa faci vanzare la un speculant acolo pe trotuar si se uita servitorul cu 2 ( doi ) neuroni intre urechi la tine "de sus " ...ca s-a ajuns amaratu' ala cu 8 clase ce face 2x2 pe calculator...!!
:::)):::)))))))
@exe: :))))))
@exe:
Vezi de ce îți scuip mereu in mâncare.
Oriunde te afli sa te gândești la asta, nimurugule. Servitor ii tac-to.
@Fara neuroni: oare de aceea sa nu mai călcăm in acest local?
acolo la acel birt si beșinile astora miros parca altfel..
@mimilesa: Si si , mirose Ssuperbi!
@nue: Aroma di besina:))))
@nue: :))) absolut patetic dinou
O fi având dreptate clientul. Pana la urmă te duci te uiti dacă iti place cumperi, dacă nu ii lași să dea faliment.
Insă clientul sclifosit merită să fie fraierit pentru că el folosește „românism” ca termen de insultă, deci își merită tot ce pățește. Dacă scuipi pe poporul tău să te dai mare că tu ai fost in Italia, scuipi de fapt pe tine… Citeste mai departe
@Alin: Alin, stim ca esti prieten cu patronul.
@Alin: Romanismul tine tara in buda de 30 de ani.Atat politicienii cat si romanashii de rand,au romanisme in cap.De aia cand vii din Germania de pilda,iti ia maxim 1 ora sa-ti dai seama ca esti in Romanika,ca lucrurile merg prost,in stil romanesc.
@Alin:
Alea preturi. Recent intors de pa Italia si Malta. Sticla de prosecco cu DOC (control al regiunii de unde vine) e 10-15 euro, si iti da sa gusti prima data si o pune in frapiera! La noi iti toarna din te miri ce sticla, acolo ascunsa sub bar si iti cere 6 euro pe pahar :)
Oare redactia stiridecluj nu ar trebui sa ceara si pozitia restaurantului? Asta lasand la o parte ca toate articolele sunt preluate de pe grupuri de FB.
NU!
intreb dinou....de ce mai hranim acest jeg?
atunci coperto ce e?
@in italia nu se taxeaza?: Coprto este bacsis. Deci lasam si bacsis si coperto? Asa am fi in stare, nu? :)
@Adi: Sistemul nu este nou si el este regasit in multe tari din Europa, in forma directa sau in forme indirecte: tips variabil intre 10% si 25% inclus pe nota de plata, remiza, pret fara tva in meniu, etc.
Coperto poate fi și prețul pâinii, măslinei, uleiului și se plătește automat între 0,5 cenți și 5 euro/ pers. Dacă nu vrei sa plătești acest… Citeste mai departe
eu nu as mai calca acolo
Acum fara gluma, chiar ieri am fost acolo, sunt într-adevăr clienți ce ocupa o masa și stau 4 ore la un pahar de proseco sau o limonada. Da, cand nu e ora servirii mesei, nu-i bai, dar când vin cei ce fac rezervare civilizat și clienții de apa plata nu se simt?
Ospătarii sunt chiar drăguți, mie nu mi-au luat banii pt pâine, mi-au adus chiar… Citeste mai departe
@Zamolxe: :)) alt partinitor
@dacul: neutru mai degrabă.
@Zamolxe: Mulțumesc pt remarca.Agreez sa folosesc fraze in mod fortuit. Îmi place când găsesc comentarii din care mai pot învața noutăți.
Pe bon apare Apartament 24 :)))
Ce parados frate :))
@Moca expert ?? :)))):
Tot pt cunoscători…::))))
@Moca expert ?? :)))):
ala din poza e comentatorul?
@bula: da :(
@drula: :))))))
Da Pino e minunat, se serveste non-stop toba de esapament si basini. Astea sunt gratis, de ce nu scrie nimic italianul nostru?
@Radu:
Și poți face și-n gheng- Bang rapid cu cine nu te-astepti.
@Radu: :))))
@Este terasa in curtea interioară pt cunoscatori: absolut patetic
Ce e tipic “romanesc” sau “Romanism de doi lei” in a suprataxa fraierii, ma “italianule”?
Zici ca ai fost “pa italia”, poate ai observat ca sucurile sau berea au prețuri diferite, in funcție dacă le vrei reci sau calde pe canicula, lol. Ca o cafea are alt pret dacă vrei sa și stai la masa, ca o pizza obosita ți o vinde la o masa de doi lei pusă… Citeste mai departe
@Italinule: @Italianul: “imi place” ca te iei de omul care a scris acest articol. Sari la el, care nici n-a injurat, insa a spus adevarul. Fusei si eu pe-acolo si are dreptate, pe langa asta si servirea e nasoala si noxe cate vrei. Vezi, ca langa, este o scoala. Te poti duce sa primesti educatie, ca se pare ca n-ai.
@da pino: Italinule, cred ca ai scris gresit. E foarte evident cine esti
Normal ca se plateste si sarea si piperul. Dar, probabil obisnuit cu mancarea compensata cal cantina primariei acestui individ i se pare ciudat ca afacerile se fac pentru profit. Daca vrei sa primesti gratis, mergi la cersit sau fa-te popa!
@ : da, cu siguranta pana ieri mergea la cantina din centru ca si tine si s-a decis dintr-o data sa treaca la urmatorul nivel si sa plateasca 200 de lei pentru o pinsa. Esti la fel de prost precum arati. Stai jos, ai 4