,,Dacă îți este frică să te bagi, crezi că nu încapi, nu mai veniți pe aici”. Un clujean, enervat de traficul infernal, acuză șoferii de prea puțin tupeu


Anul nou școlar a înrăutățit și mai mult traficul infernal din oraș și zonele înconjurătoare. În acest fenomen sunt implicați mai mulți factori, printre care și infrastructura, dar și oamenii.

Un clujean a ,,certat” șoferii care nu sunt destul de tupeiști, după ce a stat în trafic o bună bucată de vreme. Bărbatul susține că ,,dacă îți este frică să te bagi, crezi că nu încapi, și îl aștepți pe ăla ce vine din Grigorescu, nu mai veniți pe aici...de 15 min se sta pe loc.”

Clujenii au discutat pe marginea subiectului în secțiunea de comentarii:

,,Încap două mașini lejer, dar unii cred că sunt pe o margine de prăpastie de 100m și nu văd banda”, a comentat un bărbat.

,,Acolo sunt două locuri care chiar sunt problematice, nu ar fi așa greu sa fie lărgite cu 50 cm și nu ar mai fi probleme”, a răspuns un utilizator. 

,,Nu e cool să circuli în transport în comun. Deci dacă toți vor să arate că sunt cool. Ceva pentru ceva,” a spus o femeie. 


Comentarii Facebook