Dacă se vrea se poate! Se poate conviețui în armonie cu natura și în marile orașe europene. Clujeancă: „Frankfurt pe Main și copacii lui îngrijiți” - FOTO


Frankfurt pe Main este cel mai mare oraș din landul federal german Hessa, însă deși e un pol urbanistic important, printre clădirile/betoanele orașului și-a făcut loc și natura. Copaci frumoși, înalți, le oferă umbră trecătorilor chiar și în cele mai neașteptate locuri.

1.jpeg

„Frankfurt pe Main și copacii lui îngrijiți”, a transmis Aurelia Cristea, clujeanca care va face parte din viitorul Consiliu Local din partea PSD.

Obosiți de betonarea excesivă a municipiului, clujenii privesc cu scepticism un viitor verde al orașului: „Suntem la sute de ani distanță. Niciodată nu vom implementa ceea ce au nemții pentru că suntem necivilizați”, a comentat și ziaristul Tiberiu Fărcaș.

5.jpeg

„Zic că putem implementa dacă ne propunem.Totul ține de voință, aici nu este despre bani, este despre convietuirea în armonie cu natura și grija față de fiecare copac din oraș”, a mai punctat Aurelia Cristea. 

3.jpeg

Comentarii Facebook