Duminica 8 Septembrie

,,Dau muzica la maxim în mașină, urlă, și fac gălăgie/ Se aude de parcă ești la discotecă”- Clujenii, exasperați de chefurile nocturne din Grigorescu


Un clujean este disperat de petrecerile improvizate care au loc în apropierea unui magazin din Grigorescu. Acesta susține că, odată cu venirea căldurii, grupuri de tineri se stâng acolo cu mașinile, urlă și dau muzica la maxim târziu în noapte.

Bărbatul reclamă că zgomotul este similar celui dintr-un club, bass-ul fiind insuportabil. Acesta spune că ar fi alertat și autoritățile însă nu ar fi rezolvat nimic.

,,Perturbarea liniștii publice seara de seara la Profi non-stop din capăt de Grigorescu. În fiecare seara de când se face cald afara apar tot felul de tineri dornici de distracție care dau muzica la maxim în mașină, urlă, se distrează și fac gălăgie. 

Astăzi 09.06.2024 ora 1.30 dimineața m-am trezit efectiv din somn de la bass-ul din mașini. Am filmare din bloc și se aude de parcă ești la discoteca. În unele seri mai mult în altele mai puțin cert este că a doua zi te duci la serviciu mort de oboseală.

Am sunat la politia locala însă prea târziu (party-ul a durat aproximativ 1 ora și jumătate, după care au plecat) deja se pregăteau să plece și răspunsul a fost că dânșii nu se iau după filmările mele.”, le-a reclamat clujeanul autorităților. 


Comentarii Facebook