„De ce în Gheorgheni trebuie să scoatem copiii în parc printre șobolani și șoareci?” - Nereguli grave, descoperite într-un parc din Cluj-Napoca


Mai mulți părinți care își scot copiii în parcul de pe strada Albac din Gheorgheni sunt revoltați din cauza aspectului pe care îl are spațiul verde. 

Oamenii susțin că iarba nu este tăiată corespunzător, iar copiii se joacă printre șoareci, șobolani și porumbei morți.

Vă rugăm să ne ajutați cu igienizarea și deratizarea parcului cu adresa Albac, nr. 8. Am solicitat de vreo 3 ani să renovați parcul sau să faceți ceva, arată jalnic.

Când se ocupau cei de la RADP, iarba era tăiată înainte să crească, se mătura parcul tot la două zile. Și pe lângă asta, de vreo două săptămâni sunt șoareci și șobolani, vii și morți în parc.

Nu este normal așa ceva în 2024. Parcul este mizerabil, în jurul toboganelor nu este tăiată iarba, corcodușele au căzut și au putrezit pe lângă bănci, toate jocurile sunt pline de nisip, toate dalele sunt sparte, jocurile ruginite, dalele de cauciuc nu mai stau la locul lor, este sub orice critică.

Toată lumea își plimbă câinii fără nicio problemă (asta este o problemă generală). Vă rugăm din nou să încercați să includeți și acest parc în renovare.

Am văzut alte parcuri în Cluj închise cu gard și portiță să nu poată ieși copiii din parc, tot parcul făcut cu covor cauciucat, țâșnitoare de apă, tobogane noi, etc. De ce în Gheorgheni trebuie să scoatem copiii în parc printre șobolani și șoareci?”, a transmis un părinte. 

O altă persoană care își duce copilul în parcul de pe strada Albac susține că proprietarii de câini își plimbă patrupezii printre copii, iar excrementele animalelor ajug în locurile în care se joacă cei mici. 

Aș dori dacă se poate să fie verificat constant acest parc de către autoritățile competente. În fiecare seară, persoanele deținătoare de patrupede își aduc câinii aici și îi lasă ca într-un parc pentru animale.

Cei care au copii nu mai frecventează acest parc din cauza mizeriei care este făcută de aceste animale. Bineînțeles că, dacă cumva îndrăznești să le atragi atenția asupra faptului că există tablă care indică că nu au voie cu animalele în acest spațiu, devin recalcitranți.

Fără să mai zic că în jurul blocului sunt mereu excremente de animale. O patrulare a persoanelor autorizate seară de seară ar face puțină ordine sau măcar să facă autoritățile un parc strict pentru animale.

În toate parcurile sunt excremente de animale, porumbei morți, șobolani mai nou.”, a transmis un locuitor din zonă. 

Comentarii Facebook