De ce mănânci în exces la restaurant! Ce trucuri folosesc patronii restaurantelor
De multe ori, când mergi la restaurant sau într-un local ajungi să consumi mai mult decât ți-ai propus. Motivul? Trucuri atent studiate prin care patronii restaurantelor îți stârnesc poftele.
Care sunt capcanele de care să te ferești, conform feellikecooking.ro.
1. Băuturile
Muzica şoptită şi luminile discrete asigură o stare de relaxare generală, mai ales după o zi extenuantă la serviciu… Fără să-ţi dai seama, vei consuma pahar după pahar… Alcoolul este recunoscut pentru capacitatea de a creşte apetitul pe termen scurt.
2. Meniul
Sunt folosite expresii precum ca făcut în casă, ca la mama acasă, ca la bunica, cremos, pentru a seduce simţurile consumatorului.
3. Răcoarea
În restaurante este mai răcoare, așa că imediat cei cere o supă fierbinte, o porţie caldă de cartofi prăjiţi, o porţie de paste aburinde, o ciocolată caldă… Consumul crește cu 20%, dacă temperatura scade cu 10 grade.
Alte secrete ar fi muzica ritmată la berărie sau prezența televizorului. S-a demonstrat că, dacă ne uităm la televizor, mâncăm mai mult.
0 Comentarii