Duminica 8 Septembrie

De la Oradea direct spre Varșovia, Paris, Amsterdam sau Bruxelles, la prețuri extrem de mici! Rezervă-ți vacanța din timp


Te gândești că poate ai nevoie de o mică vacanță? Ceva spontan, precum un city break? Ei bine, s-ar putea ca dorințele tale să se împlinească, deoarece de acum poți călători direct de la Oradea spre marile capitale ale Europei. 

Până în data de 18 iunie inclusiv, veți avea ocazia de a călătorii direct din Oradea spre Varșovia, Paris, Bruxelles, Amsterdam, Frankfurt, Düsseldorf, Frankfurt, Geneva, Stuttgart sau Oslo cu o scurtă escală la Varșovia.

În multe dintre aceste locuri puteți ajunge în mai puțin de șase ore, spre exemplu, călătoria spre Bruxelles durează 5 ore și 5 minute, cea spreDüsseldorf 5 ore și 20 de minute, iar cea spre Amsterdam 5 ore și 45 de minute.

Totuși, vestea cea mai bună abia acum vine, deși rezervările trebuie făcute până în data de 18 iunie, zborurile incluse în campania promoțională pot fi efectuate până în 31 octombrie 2024. 

Astfel, vă puteți planifica deja city break-urile pentru vară sau chiar și pentru toamnă în destinațiile disponibile. Prețurile încep de la 99 EUR și aveți inclus un rucsac și un bagaj de cabină. 

Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți destinația preferată și să rezervați datele dorite pe https://www.lot.com/ro/en/explore/deals-and-offers.

Comentarii Facebook