Debandadă în Piața Mărăști. Clujenii se plâng de ,,corporatiștii din Pata Rât” care fac mizerie și lovesc tomberoanele


Clujenii se plâng de anumiți oameni care distrug și fac mizerie în piața din Mărăști, fără să fie sancționați de către Poliția Locală.

Mai exact, niște indivizi sunt acuzați că aproape zilnic aruncă cu gunoaie direct din autobuz pe trotuar și că lovesc tomberoanele cu pumnii și picioarele până acestea cad jos.

,,Nu știu câți dintre voi ați așteptat prin stațiile de acolo, dar e jale.

Mai ales când ies de la muncă corporatiștii din Pata Rât și se decid că vor să facă shadow boxing(bătaie fără un adversar) în stație și să arunce gunoaie din autobuze direct pe trotuar sau să dea cu pumnii și picioarele în tomberoane până cad de pe stâlpi,” a scris un clujean pe rețeaua de socializare reddit.

Mai mult decât atât, clujeanul care a semnalat problema spune că ,,în piața Mărăști nu vezi nici măcar o mașină de poliție locală în trecere. Centrul nu e tot orașul, și dacă ies din raza de 2km al centrului constat că sunt două orașe diferite și de unul s-a uitat complet.”

Clujenii au discutat pe marginea subiectului în secțiunea de comentarii.

,,Ce se întâmplă în piața Mărăști, rămâne în piața Mărăști” a comentat un utilizator.

,,Deoarece și polițiști știu ca e o zona mai rău famata și atunci evită zona, nu își doresc complicații cu cei din Pata Rât,” a răspuns un clujean.

Sursa: Reddit Cluj


Comentarii Facebook