Debandadă într-un parc din Cluj-Napoca. Oamenii se adună ,,în fiecare zi și seară” și ,,aruncă doze de suc, bere, mucuri de țigară”


Un alt parc din Cluj-Napoca este tratat precum un bar de către o parte dintre cetățeni. De această dată, parcul Iris, de pe strada Iris, este locul unde se adună un grup de oameni pentru a-și petrece timpul. 

Din cauza mizeriei constante făcute de aceștia, printre care se numără doze de bere, suc și mucuri de țigări, un clujean a decis să sesizeze autoritățile pentru a încerca să rezolve problema și să restabilească normalitatea.

Într-un parc dedicat celor mici, care ar trebui să fie folosit pentru recreerea și distracția acestora, mizeria nu ar trebui să fie un lucru des întâlnit.

„În fiecare zi și seară, în parcul Iris, de pe strada Iris, se adună cetățeni care aruncă doze de suc, bere, mucuri de țigară în parcul unde, în mod normal, dacă ar fi terminat, s-ar juca copiii. Chiar dacă nu e finalizat parcul, mă îndoiesc că o să se rezolve problema până când acesta o să fie dat în folosință”, a scris clujeanul într-o sesizare adresată autorităților locale.


Comentarii Facebook