Vineri 18 Octombrie

Debandadă totală într-unul din cartierele selecte ale Clujului! Indivizii care caută prin tomberoane lasă dezastru în urma lor: ,,Plin de gunoaie”


Clujenii care locuiesc în Bună Ziua se plâng că, din cauza persoanelor care caută prin tomberoane, unele zone din cartier a devenit pline de gunoaie și insalubre.

Este cunoscut deja faptul că  Bună Ziua este una dintre destinațiile preferate de cei care apelează la mila publicului. În ultimul timp se pare însă că și cei care caută prin tomberoane, de cele mai multe ori pet-uri pentru reciclat, și-au îndreptat atenția către același cartier.

O clujeancă care locuiește în Bună Ziua spune că acești indivizi vandalizează pur și simplu multe din tomberoane, lăsând dezastru în urma lor. 

,,Doresc să sesizez faptul că în cartierul Buna Ziua este o mizerie de nedescris, plin de gunoaie pe trotuare, pe iarbă, deși la tot pasul sunt coșuri de gunoi. 

E plin de oameni ai străzii care vandalizează pubelele pentru deseuri dis-de-dimineață sau seara târziu. Locuiesc în acest cartier de 6 ani și nu am văzut niciodată așa ceva, este inadmisibil. 

Simt că locuiesc în Pata Rât și nu în Bună Ziua. 

Rog o soluționare din partea autorităților deoarece cartierul este mizerabil și miroase urât. Trăim totuși în oraș, nu la țară, deși acolo pare mai îngrijit”, le-a reclmat femeia autorităților locale. 


Comentarii Facebook