Marti 17 Septembrie

Debandadă totală! Oamenii fără adăpost au pus stăpânire pe o clădire abandonată din Cluj-Napoca: ,,S-au înmulțit oamenii care cerșesc”


Problema cu oamenii fără adăpost din Cluj devine mai evidentă pe zi ce trece. 

Clujenii au reclamat în repetate rânduri că aceste persoane ajung să se stabilească în locuri de pe domeniul public, precum parcuri sau chiar în clădiri abandonate.

Din păcate, persoanele fără adăpost trăiesc de cele mai multe ori în codiții insalubre și lasă un munte de gunoaie în urma lor. 

Un clujean susține că un grup de oameni fără adăpost ,,s-au mutat” într-o clădire abandonată din Gheorgheni, lucru care a crescut și cazurile de cerșetorie din zonă. Bărbatul cere ca poliția să intervină pentru că lucrurile au scăpat deja de sub control

,,Bună ziua! Vă rog să verificati clădirea abandonată dintre clădirea de Cadastru și clădirea UBC cu Endava. De câteva săptămâni stau oameni acolo iar în fața Mall-ului s-au înmulțit oamenii care cerseșc și în special copii sau mame cu copii mici. În zonă ar trebui ca Poliția Primăriei sa faca verificari mai des.”, reclamă clujeanul.

Fotografie cu caracter ilustrativ 


Comentarii Facebook