Sambata 5 Octombrie

Depoul CTP din Grigorescu, adăpost temporar pentru un cuplu fără locuință: „Azi-noapte erau acoperiți cu pături și gunoaie”


Doi oameni ai străzii au fost văzuți în ultimele săptămâni adăpostindu-se în zona dintre podul spre ștrandul Sun și benzinăria Mol din cartierul Grigorescu, Cluj-Napoca. Cei doi, un bărbat și o femeie, își schimbă frecvent locul de dormit, fiind surprinși recent în spatele depourilor CTP, acoperiți cu pături și gunoaie.

Situația este alarmantă, având în vedere scăderea temperaturilor și condițiile nesigure în care aceștia trăiesc. Locuitorii din zonă atrag atenția asupra faptului că acești oameni au nevoie de ajutor urgent, înainte ca frigul să le pună viața în pericol.

De câteva săptămâni, în zona dintre podul spre ștrandul Sun (sau chiar sub pod, pe ambele părți ale Someșului) și peste drum de benzinărie Mol, există un cuplu de etnie romă (bărbat și femeie) care se adăpostesc în fiecare noapte într-o. locație diferită.

Azi-noapte erau acoperiți cu pături și gunoaie undeva în spatele depourilor CTP din Grigorescu. Trecând aspectul estetic, acești oameni ar trebui ajutați, deoarece frigul îi va afecta grav, poate chiar îi va omorî curând.”, a semnalat un clujean. 

Comentarii Facebook