Vineri 20 Septembrie

Descoperire șocantă într-un parc de copii din Cluj-Napoca: „Adunam nisip în găletușă, până am dat de o blană. Sper că nu s-au contaminat copiii”


O familie din Cluj-Napoca a avut parte de o experiență șocantă, în Baza Sportivă Gheorgheni. În timp ce mămica se juca alături de copii în lada cu nisip amenajată în parc, au descoperit ceva ce părea a fi blana unui animal. 

Clujeanca și-a chemat imediat soțul, iar după ce a îndepărtat încă puțin nisip, aceștia au descoperit cadavrul unui șobolan sub care se afla o cioară moartă. 

Bărbatul a îndepărtat animalele din parcul pentru copii și a alertat administrația parcului. Responsabilii de administrarea parcului i-au comunicat că „vinovate” de situație ar putea fi trei vulpi care au fost văzute de nenumărate ori prin parc.

Mai mult, unul dintre angajați ar fi fost fugărit de una dintre vulpi într-o seară, semn că animalele sălbatice sunt destul de agresive. 

Clujeanca a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să facă demersuri pentru schimbarea nisipului și a jucăriilor din locul de joacă. 

În Baza Sportivă Gheorgheni, lângă spațiul de joacă amenajat pentru cei mici, este o ladă de nisip. Astăzi, 8 septembrie, în jurul orei 10 dimineața, eram cu copilul acolo și am vrut să adunăm nisip în găletușă, până am dat de o blană.

Apoi a venit soțul să scoată rozătoarea moartă din nisip și sub ea era și o cioară îngropată. Am făcut sesizare la administrația parcului și erau reticenți… au zis că sunt trei vulpi în parc și una a fugărit un angajat într-o seară. Foarte pasivi.

Sesizez asta pentru a fi schimbat nisipul și jucăriile, ca să nu se contamineze copiii cu vreo infecție. Din păcate, până am dat un număr de telefon, copilul meu mare a băgat deja lopățica, cu care a mișcat rozătoarea, în gură.

Soțul le-a luat pe ambele de-acolo cu ceva bețe și le-a lăsat pe terenul dintre parcul de copii și partea de activități cu greutăți pentru adulți.”, a relatat o clujeancă. 


Comentarii Facebook