Vineri 27 Septembrie

Deșeuri din construcții, abandonate lângă blocul ilegal al lui Traian Onuc pe care Primăria Cluj-Napoca voia să-l demoleze anul trecut


La aproape un an după ce Primăria Cluj-Napoca a încercat să demoleze blocul ilegal construit de Traian Onuc pe strada Mikó Imre nr. 14, imobilul continuă să genereze probleme. 

Chiar dacă procesul de demolare a fost stopat în urma contestațiilor depuse de locatarii care se temeau că vor rămâne fără locuință în pragul iernii, iar judecătorii sunt cei care vor decide soarta construcției, în prezent, locuitorii din zonă susțin că au apărut mormane de deșeuri din construcții lângă containerele de salubritate din apropiere.

În calitate de administrator al Asociației de proprietari str. Aurel Gurghianu, vă adresez rugămintea de a notifica locatarii de la blocul situat pe strada Mikó Imre, numărul 14, care au depozitat lângă containerele de salubritate mai multe deșeuri rezultate de la construcții.”, a semnalat o clujeancă. 

Blocul C3 de pe strada Miko Imre nr. 14 urma să fie prima construcție ilegală pe care Primăria Cluj-Napoca ar fi demolat-o. 

Cu toate acestea, câteva familii ar rămâne fără un acoperiș deasupra capului, după ce au căzut în plasa țeparului imobiliar Traian Onuc. 


Comentarii Facebook