Detalii despre modul groaznic în care s-a produs tragedia familiei din Cluj care s-a electrocutat. Bărbatul de 46 de ani a fost director de bancă


Un fost director de bancă este unul dintre cei trei membri ai familiei din Cluj găsiți electrocutați lângă o piscină în colonia Sopor din Cluj-Napoca. Ovidiu Mureșan, în vârstă de 46 de ani, era considerat de prieteni un „om extraordinar”. Alături de el au murit și părinții săi.

Noi detalii au ieșit la iveală în legătură cu tragedia de la Cluj, care a avut loc marți seara. În curtea unei case din colonia Sopor, au fost găsite trei persoane decedate lângă o piscină gonflabilă. Poliția suspectează că cei trei au murit electrocutați.

Ovidiu Mureșan, fost director de bancă, era economist, nu era căsătorit și nu avea copii. Majoritatea timpului și-l petrecea alături de părinții săi, în vârstă de 74 și 76 de ani, care au murit și ei în acest tragic accident. Tragedia a fost descoperită de un vecin, care a sunat la 112 după ce nu a reușit să ia legătura telefonic cu membrii familiei Mureșan. Incidentul s-a petrecut marți, 18 iunie, în cursul serii.

Poliția, sosită imediat la fața locului, a găsit cele trei victime îmbrăcate în costume de baie, fără viață, lângă o piscină gonflabilă. Scenele descriu o tragedie cumplită: cei trei membri ai familiei - fiul de 46 de ani și părinții săi de 74 și 76 de ani - și-au găsit sfârșitul într-un mod teribil.

Aceștia s-au electrocutat pe rând din cauza unei instalații electrice improvizate.

Deasupra bazinului din curte treceau mai multe fire de curent. Se pare că fiul era în apă când, un fir s-ar fi rupt. El a fost primul care s-a electrocutat. Mama lui, în vârstă de 74 de ani, a sărit să-l salveze, dar curentul a trecut și prin corpul ei. Tatăl, în vârstă de 76 de ani, martor la aceste scene, a fost ultimul care a încercat să-și scoată familia din apă, însă a murit și el.

Citește și 

Tragedie cumplită pentru o familie din Cluj-Napoca. Trei persoane au fost găsite moarte lângă piscină/ Cauza probabilă: electrocutare - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)


Comentarii Facebook