Duminica 8 Septembrie

Dezamăgiți de asociațiile de proprietari, clujenii vor ca Primăria Cluj-Napoca să le îngrijească spațiile de lângă blocuri: „Ne intră insectele în casă”


Mai mulți clujeni și-au arătat nemulțumirea în legătură cu modul în care asociațiile de proprietari îngrijesc spațiile de lângă blocuri. Oamenii consideră că singura soluție pentru a remedia problema este intervenția Primăriei Cluj-Napoca. Oamenii susțin că la unele blocuri din municipiu nu sunt întreținute corespunzător spațiile respective. Mai precis, vegetația este crescută, sunt deșeuri în jurul blocului, excremente de animale și multe insecte. 

Nu sunt mulțumit de soluția adoptată în Cluj-Napoca prin care spațiile de lângă bloc sunt în administrarea asociațiilor de proprietari. Având în vedere că unii nu își întrețin corespunzător acele spații, solicit ca pe viitor sa se schimbe ceva astfel incat acele spații să arate ok pe toată perioada anului”, a arătat un clujean. 

Un alt clujean a afirmat că municipalitatea ar trebui să ia la rost administrațiile de proprietari care nu-și îngrijesc spațiul din jurul blocului și să aplice amenzi pe măsură. 

Am mai avut o sesizare în privința vegetației lăsate în paragină în spatele blocului de pe Ciucas nr.3! Asociația de proprietari sau administrația nu au luat nicio măsură. Este tot așa. Miroase mai urât a fecale de animale și e plin de goange care intră în apartament. Ce se poate face în privința asta când nimeni nu ia măsuri? Nu se poate amenda asociația pentru neglijență pentru ne deratizare/dezinsectie?”, a transmis un alt clujean. 

Comentarii Facebook