Dezastru în Parcul Feroviarilor! Clujenii se plâng că băncile și toboganele au cedat, iar malul Someșului e plin de cioburi


Clujenii se plâng că, în ultima perioadă, nu se mai pot bucura de Parcul Feroviarilor, la nici un an de la finalizarea lucrărilor de modernizare. Oamenii au reclamat că sunt bănci și tobogane care s-au stricat, iar malul Someșului este împânzit de cioburi. Mai mult, ei susțin că mobilierul stradal este mai degrabă destinat spațiilor interioare. Astfel, nu e de mirare că tot mai multe bănci sunt distruse. 

„Malul Someșului din Parcul Feroviarilor e plin de cioburi. Am mai curățat când am mai fost cu copilul, dar sunt foarte multe și e periculos.”, a reclamat un clujean.

O altă persoană susține că scările de la un tobogan se mișcă, iar copiii s-ar putea accidenta. 

Scările de la toboganul din Parcul Feroviarilor sunt stricate deja. Sunt folosite șuruburi și scânduri de terasă de nivel comercial, ce găsești la Dedeman pentru casă. Nu sunt potrivite pentru mobilier urban sau spațiu de joacă folosit cu intensitate mare. Se mișcă. O să își scrântească un copil glezna”, a sesizat o altă persoană. 

În aceeași situație par a fi și băncile din parc.

Băncile din amfiteatrele din Parcul Feroviarilor sunt rupte deja - au fost folosite șuruburi și plăci de terasă de nivel comercial pentru uz casnic nicidecum pentru mobilier urban.”, a relatat un clujean.


Comentarii Facebook