Duminica 8 Septembrie

Dezastru în Piața Flora din Mănăștur! Zona e împânzită de oameni care consumă alcool și urinează în public


Un clujean a reclamat faptul că zona Pieței Flora, din cartierul Mănăștur, este împânzită de oameni care consumă alcool și urinează în public. Acesta susține că persoanele respective își duc viața pe străzi și dorm pe jos sau pe băncile amplasate în zonă. 

Clujeanul a venit și cu o serie de propuneri pentru remedierea problemei. El a transmis că posibile soluții în acest caz ar fi ca municipalitatea să le ofere un cămin și un loc de muncă oamenilor care își fac veacul pe străzi. 

De mult timp în zona stației de autobuz piața Flora (Calea Floresti) sunt oameni care își duc viața pe stradă, dorm în zonă pe jos sau bancă, consumă alcool, urinează în public și lasă deșeuri în urma lor. Ar fi bine să se găsească o soluție și să le fie oferit un cămin și un loc de muncă pentru a nu mai face deranj. Un alt timp de oameni sunt cei care cersesc în aceeași zonă.”, a reclamat un clujean. 

În ultima perioadă, tot mai mulți clujeni se plâng de faptul că, în cartierul Mănăștur, sunt mai mulți oameni ai străzii ce au un comportament care le tulbură liniștea.

Comentarii Facebook