Vineri 20 Septembrie

Dezastru pe două străzi din Cluj-Napoca! Oamenii se plâng că nu mai pot ajunge acasă cu mașina: Este inadmisibil să fie blocat accesul la propria locuință


Clujenii care locuiesc pe străzile Lucia Sturdza Bulandra și Mentenanței din Cluj-Napoca se plâng că le este blocat accesul la propriile locuințe, din cauza drumurilor impracticabile. 

Oamenii au relatat că străzile sunt atât de degradate încât nu mai pot circula cu mașinile, iar mersul pe jos nu este o soluție, deoarece nu există iluminat public în zonă.

Ei au solicitat intervenția de urgență a Primăriei Cluj-Napoca pentru a ameliora situația, până la începerea unor lucrări de modernizare complete. 

Doresc să readuc la cunoștința primăriei starea gravă de degradare a străzii Mentenanței și Lucia Sturdza Bulandra, care necesită reparații urgente. Deși modernizarea acestei străzi este în planul de modernizare a primăriei, starea actuală a drumului este o problemă care necesită intervenții imediate.

Drumul nu mai este accesibil cu mașina, iar opțiunea de a merge pe jos prin această zonă este exclusă din cauza animalelor sălbatice prezente și lipsa iluminatului stradal.

Cerem o intervenție urgentă din partea primăriei, care măcar să amelioreze situația actuală a acestui drum, până la începerea unor lucrări de modernizare complete. Este inadmisibil să fie blocat accesul la propria locuință.”, a reclamat un clujean. 

Strada Mentenanței dinspre Selgros în Sopor este foarte stricată. Vă rog să veniți să o reparați cât mai repede”, a transmis un alt locuitor din zonă. 

Comentarii Facebook