Sambata 21 Septembrie

Dezastru pe o stradă din Sopor: „Gropile sunt așa de mari că se taie anvelopele și se blochează roțile în ele. Mi-e rușine, plătesc impozite de 2000 euro”


Clujenii care locuiesc pe strada Colonia Sopor din municipiu sunt disperați din cauza gropilor uriașe care au apărut pe drum. 

Un locuitor din zonă a trimis o sesizare către Primăria Cluj-Napoca în care explică problema. El a relatat că strada este împânzită de gropi în care oamenii își taie anvelopele și își blochează roțile. 

Clujeanul a afirmat că este inadmisibil ca persoanele care plătesc impozite de mii de euro anual să fie nevoite să circule pe un drum public impracticabil.  

Strada Colonia Sopor are nevoie urgentă de ajutor! Ne distrugem mașinile zi de zi, sunt gropi așa de mari că efectiv se taie anvelopele și se blochează roțile în ele. Vă rog să trimiteți echipa să verifice. 

Dacă nu se poate asfalta din cauza masterplanului, măcar să puneți asfalt cald prin cele câteva mii de gropi medii și vreo câteva zeci de gropi imense.

Mă aștept și mi-e rușine să tot afirm și să fac reclamații, că după ce plătești 2 mii de euro impozit la primărie anual, să nu se refacă un drum public, să ne putem crește puțin calitatea vieții. Și așa în zonă nu este canalizare.”, a relatat un clujean. 

*Fotografie cu caracter ilustrativ

Citește și: Clujenii din Sopor, disperați de gropile de pe străzi: „Lucrările se fac de mântuială și țin maxim 2 luni”/„Suportă primăria reparațiile mașinilor”

Comentarii Facebook