Vineri 20 Septembrie

Dezinsecție în Apahida, pe domeniul public! Primăria Apahida: „Recomandăm cetățenilor să evite expunerea în raza de acțiune a utilajelor”


La mijlocul lunii august a început al doilea tratament de dezinsecție în comuna Apahida. Insectele, prin natura lor, pot fi gazde pentru o varietate de patogeni periculoși, dezinsecția eficientă reduce semnificativ riscul de epidemii și răspândirea bolilor.

„Produsul utilizat este Solfac Trio EC 140 NF. Acesta este avizat și certificat de Ministerul Sănătății - Comisia Națională a Produselor Biocide. 

Recomandăm cetățenilor să evite expunerea în raza de acțiune a utilajelor, iar apicultorii sunt rugați să-și ia măsuri pentru protecția albinelor”, anunță Primăria Apahida. 

Program dezinsecție: 

- 26.08.2024  - Apahida, Corpadea, Câmpenești, Sub Coasta după ora 22:00

- 27.08.2024- Sânnicoară, Dezmir, Pata, Bodrog după ora 22:00

Trăim într-o lume plină de microorganisme, de la bacterii și virusuri la insecte și paraziți. Multe dintre aceste organisme pot fi dăunătoare sănătății noastre, provocând boli grave sau disconfort semnificativ. De aceea, este esențial să luăm măsuri pentru a ne proteja de ele, iar dezinsecția este una dintre cele mai eficiente metode de a face acest lucru.

Dezinsecția, ca parte integrantă a gestionării sănătății publice, este mult mai mult decât o simplă eliminare a insectelor nedorite; este o măsură preventivă vitală care protejează comunitățile de riscurile asociate cu infestările. Insectele, prin natura lor, pot fi gazde pentru o varietate de patogeni periculoși.

Comentarii Facebook