Marti 17 Septembrie

Dezvoltatorii imobiliari s-au pus stăpâni pe trotuarele din Cluj. Pietonii fac echilibristică între gardurile de protecție și carosabil


Un trotuar de la intersecția străzilor Lalelelor și Someșului din Cluj-Napoca a devenit aproape impracticabil din cauza unui șantier. 

Un clujean susține că un dezvoltator imobiliar care construiește în zonă a redus dimensiunea trotuarului cu 30 de centimetri, iar în unele cazuri chiar cu un metru. 

Astfel, oamenii sunt nevoiți să facă echilibristică între gardurile de protecție instalate pe trotuar și carosabil. 

Din păcate, nu mai pot trece doi oameni simultan pe stradă, iar persoanele cu handicap sau mămicile care își plimbă copiii în cărucioare nu au nicio șansă să circule pe strada Someșului, din cauza șantierului. 

La intersecția străzilor Lalelelor și Someșului apare încet încet o nouă construcție. Ce m-a surprins a fost faptul ca trotuarul pentru pietoni a fost îngustat cu minim 30 cm până la 1 m în anumite locuri ( se vede în poze vechea bordură și unde sunt puși stâlpii cei noi) .

Nu știu cum va fi la final însă acum din păcate nu mai poți merge 2 oameni unul lângă altul, ce să mai zic cu căruciorul cu un copil. Primăria Cluj ore e normal? Mie nu mi se pare deloc.”, a semnalat un clujean.

458382098_8756410384390910_5631090046752105582_n.jpg


Comentarii Facebook