Duminica 8 Septembrie

Din ciclul ce mai aruncă clujenii în canale: O jantă de mașină a înfundat canalizarea pe strada Stejarului din Florești, Cluj- VIDEO


Ce mai aruncă floreștenii în canale: O jantă de mașină a înfundat canalizarea pe strada Stejarului

Locuitorii din Florești se confruntă frecvent cu problema înfundării canalizării. Dar chiar jante de mașină, nu s-au mai găsit până acum. Muncitorii firmei care efectua lucrări de curățare a canalizării care se înfundase pe strada Stejarului, din Parcul ANL, au avut o mare surpriză când au mers să curețe canalele și au găsit o jantă de mașină, care era principalul „vinovat” de situația creată . 

În video-ul trimis redacției Știri de Cluj, puteți vedea janta practic intactă, pe care angajații firmei care curațau canalul au găsit-o.

Nu este deloc ieșit din comun ca oamenii să arunce resturi menajere sau alte deșeuri obișnuite, care înfundă canalizarea, dar o jantă de mașină este ceva cu totul neobișnuit și surprinzător.

Autoritățile au făcut frecvent apel la cetățeni să fie mai responsabili cu deșeurile lor și să nu arunce obiecte voluminoase sau periculoase în canalizare. Locuitorii din Florești sunt sfătuiți să raporteze imediat orice activitate suspectă sau deversare ilegală în sistemul de canalizare pentru a preveni pe viitor astfel de probleme.


Comentarii Facebook