Din Inima Comunității Clujene: VLG Cables România Lansarea Noului Brand


O decizie curajoasă luată într-un mic oraș din Transilvania, completată de multă muncă și pasiune a transformat o afacere de familie într-un lider național în industria de cabluri. 

Totul a început în anul 2000, când familia Domocos a decis să își urmeze visul de a construi în Transilvania o afacere. La acea vreme, Domocos Alexandru, fondatorul VLG Cables România, a văzut oportunitatea de a aduce pe piață cabluri de înaltă calitate, într-o perioadă în care infrastructura României începea să se dezvolte accelerat. În primii ani, afacerea a crescut încet, dar sigur, încetul cu încetul, VLG România și-a câștigat reputația de partener de încredere pe piață, reputație cu care se mândrește și astăzi.

Zilele trecute compania și-a relansat noul brand, în cadrul unui eveniment care a fost sărbătorit împreună cu angajații VLG și familiile lor. Acest nou brand nu este doar al VLG Cables România, ci este un simbolul comun al The Meinhart group, din care, compania face parte. Brandul reprezintă evoluția remarcabilă a companiei și ilustrează creșterea grupului de-a lungul anilor.

Grupul MEINHART este fratele mai mare a VLG Cables România - așa cum a subliniat și domnul Domocos, prezent la eveniment. Grupul a susținut constant creșterea companiei și este momentan cea mai mare rețea de distribuție de cabluri din Europa, cu livrări în peste 40 de țări. 

WhatsApp Image 2024-09-19 at 13.41.45_115e0e54.jpg

Domnul Domocos Alexandru și-a amintit cu umor de primele încercări de branding, ale companiei: „Îmi amintesc că pe primul nostru catalog, unde am încercat să armonizăm standardele cablurilor europene cu cele românești, am afișat un mănunchi de cabluri. Un domn director cu care am discutat atunci când am încercat să mă prezint, mi-a spus că își  amintește catalogul - ca pe ‘catalogul cu niște cârnați pe el’. A fost o primă lecție învățată și care m-a condus spre perseverență. Am învățat cu toții din greșeli și am continuat să ne adaptăm de-a lungul anilor.”

Evenimentul de lansare a avut loc la sediul companiei din Mărtinești, județul Cluj, în incinta celei mai noi hale dată în funcțiune recent. Un spațiu generos care a prins viață și a vibrat pe tot parcursul zilei. 

Pe lângă tururile ghidate și sesiunile informative, atmosfera a fost animată de muzică live și jocuri interactive, atât pentru copii, cât și pentru adulți, creând astfel un mediu plin de energie și voie bună.  Participanții s-au bucurat de degustări de băuturi și preparate culinare, dar și de oportunitatea de a-și demonstra abilitățile culinare prin participarea la procesul de gătit. Practic, au preparat pizza, și alte delicatese, împreună.

„Ziua a fost cu adevărat una memorabilă, cu momente de neuitat, consolidând sentimentul de comunitate și apartenență la familia VLG Cables România. Suntem mândri să ne deschidem porțile și să împărtășim valorile noastre cu cei care contează cel mai mult pentru noi – angajații noștri și familiile lor„ ne-a declarat Paul Domocos - Manager General VLG Cables România. 

„Vizitatorii au avut șansa de a vedea halele de producție, de a vizita birourile și spațiile de recreere, precum și de a explora zonele destinate mesei, descoperind astfel un mediul de lucru dinamic și prietenos” - ne-a spus și Vlad Iepure, Director Executiv la VLG Cables România. Vlad a mulțumit prin cuvintele adresate colegilor, fondatorului companiei pentru încrederea acordată la început, și întregii echipe pentru 19 ani incredibili petrecuți în companie. 

WhatsApp Image 2024-09-19 at 13.41.46_c5fa70f7.jpg

Pe lângă succesul economic, VLG Cables România fost mereu dedicată să contribuie și să aibă un impact pozitiv asupra comunității locale.

 „Mă bucur să văd cum afacerea noastră a crescut și a prosperat, dar sunt și mai mândru de locurile de muncă pe care le-am creat și de sprijinul pe care l-am oferit comunității noastre. Mulțumesc în încheiere familiei noastre extinse care a făcut efortul de a sărbători împreună cu noi lansarea noului brand VLG Cables România”, a mai spus fondatorul companiei, domnul Alexandru Domocos. La eveniment au mai participat parteneri de afaceri ai companiei precum și d-na primar Elena Daniela Manaila, care a susținut permanent eforturile VLG Cables România, așa cum a punctat și fondatorul companiei în discursul său. Pentru a vedea imagini cu noul brand și cum au petrecut oaspeții, aruncați o privire pe fotografiile de mai jos. 

VLG Cables România este  un jucător de top în distribuția de cabluri și conductori pe piața locală. Parte a grupului internațional MEINHART, VLG România beneficiază de o rețea extinsă de parteneri și o infrastructură robustă, oferind servicii precum dimensionarea, derularea și ambalarea cablurilor, garantând o livrare rapidă și eficientă pentru clienții din diverse industrii.

WhatsApp Image 2024-09-19 at 13.41.46_6d20d735.jpg

Comentarii Facebook