Document fals emis în numele Poliției Cluj circulă în spațiul public! IPJ Cluj neagă emiterea actului legat de videoul cu copiii pe geamul mașinii de pe A3


Document fals, Poliția Cluj se sesizează cu privire la video-ul cu copiii ieșiți pe geamul mașinii ce circula pe A3, dar neagă emiterea unui document care circulă în spațiul public


Un document care circulă în spațiul public, pretins a fi emis de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, este negat de IPJ Cluj. Documentul pare a fi un răspuns după apariția din această dimineață a videoclipului în care doi copii sunt surprinși ieșind pe geamurile unei mașini în timp ce aceasta circula cu viteză pe Autostrada Transilvania (A3).

În această seară, reprezentanții IPJ Cluj au negat autenticitatea documentului și au anunțat că au deschis o anchetă pentru a investiga situația.

document fals.jpg

Într-un comunicat oficial, polițiștii au precizat că documentul, care ar fi fost emis sub numărul 663.519 din 03.10.2024, prezintă neconcordanțe majore în ceea ce privește numărul de înregistrare, data emiterii și titulaturile semnatarilor. Conducerea IPJ Cluj a dispus verificări și a subliniat că, în funcție de concluziile anchetei, se vor lua măsuri legale.

În ceea ce privește videoclipul cu cei doi copii aflați în situație periculoasă pe autostradă, Biroul Autostrăzi A3 s-a sesizat din oficiu și investighează circumstanțele incidentului. Vor fi stabilite detalii precise și, ulterior, se vor aplica măsurile legale corespunzătoare.

„În urma apariției în spațiul public a unui document oficial, respectiv răspuns către petent, care ar fi fost emis de către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, Poliția Municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier, înregistrat sub nr. 663.519 din 03.10.2024, precizăm următoarele:Documentul mai sus menționat nu a fost elaborat și emis de către instituția noastră, existând neconcordanțe în ceea ce privește numărul de înregistrare, data emiterii și titulaturile persoanelor semnatare”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Screenshot 2024-10-03 165032.png

VIDEO Scene șocante pe Autostrada Transilvania, Cluj! Doi copii surprinși cu corpul pe jumătate ieșit pe geamul unei mașini care gonea cu viteză! - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

În acest caz, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări, urmând ca, în funcție de rezultatele obținute, să fie luate măsurile legale.



Comentarii Facebook