Duminica 8 Septembrie

Doi bărbați, reținuți de polițiștii din Turda! Au încercat să convingă victima unei încăierări să renunțe la plângere - VIDEO


Doi bărbați au fost reținuți de Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Turda.

Aceștia sunt cercetați în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect infracțiunea de influențarea declarațiilor, după ce ar fi încercat să convingă victima unei încăierări să renunțe la plângerea penală.

Cei doi ar fi încercat să influențeze martorii din dosar, cu scopul ca aceștia să convingă mai departe persoana păgubită să renunțe la plângere. 

,,În fapt, din activitățile investigative a rezultat că, în cursul lunii mai a.c., aceștia s-ar fi deplasat la locuințele unor persoane, ce au calitatea de martori într-un dosar penal întocmit în urma unei stări conflictuale înregistrate în cursul lunii februarie 2023, în incinta unui local public din Turda, cu scopul de a le determina pe acestea să convingă la rândul lor peroana vătămată să își retragă pretențiile de natură penală avute în cauză.”, a transmis IPJ Cluj.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de astăzi, 7 iunie , să fie prezentați la Judecătoria Turda, în vederea dispunerii altor măsuri preventive.


Comentarii Facebook