Vineri 20 Septembrie

Doi indivizi din Turda vor petrece ani buni la închisoare după ce au abuzat o femeie fără adăpost! Trebuie să îi plătească victimei și daune morale


Doi tineri de 18 și 22 de ani au fost condamnați la închisoare după ce au violat o femeie fără adăpost. 

Indivizii au ademenit-o într-un gang din zona Micro unde au constrâns-o pe femeia de 28 de ani să întrețină raporturi sexuale, sub amenințări și agresiuni fizice.

Teribilul eveniment a avut loc în februarie 2023 iar magistrații i-au condamnat joi pe cei doi la ,,pedeapsa închisorii în cuantum de 5 ani pentru săvârşirea infracţiunii de viol, prev. de art. 218 alin. (1) şi alin. (3) lit. f) C.pen., faţă de persoana vătămată SD. În baza art. 66 alin. (1) lit. a), b) şi n) Cod Penal, interzice inculpatului ca pedeapsă complementară exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a comunica cu victima Anonimizat 1, direct sau indirect, pe orice cale şi de a se apropia de aceasta la o distanţă mai mică de 20 de metri pe o perioadă de 3 ani, după executarea pedepsei închisorii, după graţierea totală ori a restului de pedeapsă, după împlinirea termenului de prescripţie a executării pedepsei sau după expirarea termenului de supraveghere a liberării condiţionate, conform art. 68 alin.1 lit. c) Cod Penal.", se arată în decizia Judecătoriei.

Ambii indivizi au primit aceeași pedeapsă.

Femeia care a fost abuzată va primi daune morale de 15.000 de lei de la agresorii ei, informează turdanews.ro.


Comentarii Facebook