Vineri 20 Septembrie

Doi șoferi, cu numere de Cluj și București, filmați în timp ce ,,jonglează” între două benzi: ,,Așa se conduce și se provoacă accidente” - VIDEO


Traficul aglomerat din Cluj-Napoca dă bătăi de cap multor șoferi. Un astfel de eveniment a fost filmat ieri, 5 august, în jurul orei 14:50. 

Camera de bord a unui participant la trafic a surprins două mașini, una cu numere de București, cealaltă de Cluj, în timp ce ,,jonglau” între prima și a doua bandă.

În primă instanță, mașina de culoare albă, cu numere de București, se încadrează pe banda din dreapta cu intenția de a depăși dubița cu numere de Cluj. Renunță însă rapid la acest gând, întorcându-se pe sensul de mers pe care se afla inițial. Mai mult decât atât, în timp ce se afla pe prima bandă, șoferul din București semnalizează preț de câteva secunde dreapta, până când, decide să facă stângă.

Șoferii au continuat să schimbe de mai multe ori benzile, până când, într-un final, mașina cu numere de București a reușit să depășească mașina cu numere de Cluj. 

Imaginile au fost publicate pe o rețea de socializare, într-un grup destinat șoferilor. ,,Așa se conduce la Cluj și se provoacă accidente felicitări celor 2,” a scris clujeanul. 


Comentarii Facebook