Doliu la ISU Cluj! A trecut la cele veșnice un pompier care s-a luptat 12 ani cu flăcările ,,alături de colegii săi, pe care i-a considerat a doua familie”


Tristețe mare în rândul colectivului de la ISU Cluj! Piscoi Călin, plutonier-major, de la Detașamentul Huedin, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare de către instituția la care a lucrat începând cu anul 2007.

,,Am aflat, cu tristețe, de trecerea la cele veșnice a fostului nostru coleg de la Detașamentul Huedin, plutonier-major (r) Piscoi Călin. Acesta a fost încadrat ca subofițer operativ în anul 2007, desfășurându-și activitatea cu profesionalism și multă empatie alături de colegii săi, pe care i-a considerat întotdeauna a doua sa familie. Din cauza afecțiunilor medicale, a trecut în rezervă în anul 2019 și s-a stins din viață după o lungă suferință.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 5 octombrie 2024, la Capela Cimitirului din localitatea Ciucea. Slujba va începe la ora 12:00. De asemenea, priveghiul va avea loc joi și vineri de la ora 18:00, tot la Capela Cimitirului din localitatea Ciucea,” a transmis ISU Cluj.

Comentarii Facebook