Duminica 8 Septembrie

Două clujence, condamnate la închisoare cu suspendare după un scandal-monstru cu o altă femeie. Totul a început de la un schimb de replici acide!


Trei femei din municipiul Turda s-au luat la bătaie după un schimb acid de replici. Conflictul a avut loc anul trecut în luna aprilie, iar acum, Judecătoria Turda a venit și cu sentința. 

Două femei din municipiul Turda au fost condamante la închisoare, cu suspendare, după ce au lovit o altă femeie cu un par pe spinare. Judecătoria Turda le-a condamnat pe cele două, în urmă cu câteva zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe, respectiv tulburarea ordinii publice. 

Mai exact, totul a avut loc în data de 9 Aprilie 2023, când cele trei femei ar fi avut o altercație verbală, persoana vătămată reproșându-le celorlalte două că îi adresează injurii atât ei, cât și copiilor săi. Astfel, conflictul a degenerat, iar cele trei au ajuns la violență fizică, persoana vătămată suferind leziuni traumatice care au necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale. 

Prin urmare, victima și-a scos un certificat medico-legal, prin care s-au constatat numeroase vânătăi și excoriații. În cele din urmă, inculpatele și-au recunoscut faptele, iar probele au fost judecate în procedură simplicată, cu reducerea cu o treime a pedepsei. 

Așadar, cele două femei au fost condamnate la nouă luni și respectiv șase luni de închisoare pentru lovire și alte violențe și trei luni pentru tulburarea liniștii publice, cu suspendare sub supraveghere, contopite aplicând pedeapsa cea mai grea de 9 luni închisoare la care instanța a adăugat un spor de o treime din cealaltă pedeapsă, adică o lună, rezultând zece luni de închisoare, respectiv șapte luni cu suspendare sub supraveghere pentru doi ani.

Decizia a fost luată de Judecătoria Turda în data de 13 mai și poate fi atacată cu apel în zece zile de la comunicare.

Comentarii Facebook