Două gravide intoxicate cu substanță deparazitară, în stare de inconștiență. Alte patru persoane, duse de urgență la spital


Intoxicație cu substanță deparazitară în Groșii Țibleșului: Două gravide printre victime

Marți seara, mai multe echipaje de urgență au fost trimise în localitatea Groșii Țibleșului, unde mai multe persoane dintr-o gospodărie s-au intoxicat cu o soluție deparazitară. Printre victime sunt și două femei însărcinate.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Maramureș, echipajul CBRN al ISU, alături de pompierii din Târgu Lăpuș și echipajele medicale TIM și EPA SMURD, au intervenit rapid în Groșii Țibleșului. Cele două femei însărcinate au suferit intoxicații severe cu o substanță destinată deparazitării animalelor din gospodărie.

La operațiune au participat și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș.

Din păcate, potrivit reprezentanților ISU Maramureș, ambele femei însărcinate sunt în stare de inconștiență, intubate, și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din Baia Mare.

Celelalte patru persoane afectate din aceeași locuință vor fi transportate de către pompieri și echipajele medicale la centrul de primiri urgențe din Târgu Lăpuș pentru monitorizare și tratament suplimentar.

Comentarii Facebook