Duminica 8 Septembrie

Drumul spre casă, din vacanță, era să se termine tragic pentru o familie din Cluj:,,Te întorci liniștit și îți iese în față un specimen” - VIDEO


Un clujean care se întorcea din vacanță împreună cu familia lui, a surprins un eveniment în trafic care se putea termina foarte urât. 

Camera de bord a mașinii a filmat un șofer de tir foarte grăbit sau tupeist. Acesta a ieșit, în fața altui autocamion, dintr-o benzinărie, deplasându-se mai multe sute de metri pe contrasens, deoarece nu se putea încadra pe banda sa, unde se afla alt tir.

Clujeanul a publicat filmarea pe un grup destinat șoferilor pentru a atrage atenția asupra evenimentelor de acest tip.

,,Te întorci liniștit cu familia din vacanță și îți iese în față un specimen din ăsta pe contrasens pe linie continuă... Ce faci?!?”  a scris clujeanul care a surprins evenimentul.

,,Sunt mulți care depășesc pe linia continuă, nu au răbdare. Doamne ferește... Pune în pericol viața celui nevinovat, și inclusiv a persoanei lor,” a comentat o clujeancă.

,,Bine că nu s-a produs o tragedie. Din păcate sunt mulți inconștienți de genul și trebuie să fii mereu atent,” a mai spus un utilizator.



Comentarii Facebook