Duminica 8 Septembrie

Dubița cu megafon - „ceasul deșteptător” al unui cartier din Cluj. Oamenii se întreabă dacă e legală treaba: „Afectează calitatea vieții noastre”


Locuitorii cartierului Gruia din Cluj-Napoca se confruntă cu un disconfort major în fiecare weekend, când o dubiță echipată cu megafon străbate străzile difuzând un mesaj repetitiv despre colectarea de fier vechi.

Această activitate perturbă semnificativ liniștea publică, afectând calitatea vieții comunității, spun locatari care solicită autorităților locale să intervină

„Sesizare privind perturbarea liniștii în cartierul Gruia de către o dubiță cu megafon. 

Prin prezenta doresc să vă aduc la cunoștință o problemă care afectează locuitorii acestui cartier. În fiecare weekend, o dubiță echipată cu un megafon se plimbă prin cartierul nostru, difuzând un mesaj repetitiv prin care se anunță colectarea de fier vechi și deșeuri. 

Acest zgomot perturbă în mod semnificativ liniștea publică, creând disconfort locuitorilor și afectând calitatea vieții noastre.

Vă rog să-mi comunicați în mod expres dacă această activitate este legală și, dacă da, în baza cărei legi sau autorizații se desfășoară. În cazul în care nu este legală, solicit ca Primăria Municipiului Cluj-Napoca să ia măsurile necesare pentru a stopa aceste activități care perturbă liniștea și ordinea publică. 

Vă mulțumesc anticipat pentru promptitudinea și atenția acordată acestei sesizări și aștept cu interes răspunsul și măsurile pe care le veți dispune în această privință”, sesizează oamenii.

Comentarii Facebook