Duminica 8 Septembrie

Dubița cu megafon lovește din nou! Clujenii cer intervenția de urgență a municipalității: „Faceți ceva că suntem în Europa, nu în India!”


O dubiță echipată cu un megafon a devenit „ceasul deșteptător” al clujenilor care locuiesc în cartierul Dâmbul Rotund. Mașina se plimbă pe străzi în special în weekend, când oamenii au ocazia să se odihnească, și emite un mesaj repetitiv privind colectarea unor deșeuri electrice. 

Un clujean care locuiește pe strada Doinei din Cluj-Napoca susține că întreg cartierul Dâmbul Rotund este terorizat de proprietarii dubiței. El a solicitat intervenția Primăriei Cluj-Napoca în acest caz. 

IL93*** folosește ilegal un dispozitiv acustic prin care deranjează tot cartierul. Aceștia anunța că debarasează gunoaie cu portavocea la maxim. Ce trebuie să facem să scăpăm de aceste dube care ne deranjează? Merg încet pe străzi și deranjează cu nesimțire. Nu țin cont de nimeni. Și duminica îi auzi pe toate străzile. De peste 1 an nu faceți nimic împotriva lor. Sunt tot mai mulți și folosesc tot alte mașini. Faceți ceva că suntem în Europa, nu în India!”, a transmis clujeanul. 

Comentarii Facebook