După faptă și răsplată! Proprietarul unui câine a fost amendat după ce a ținut animalul legat de un cilindru pe un șantier din Cluj


Proprietarul unui câine a fost amendat de către autorități după ce și-a legat câinele de un cilindru metalic pe șantierul de pe A3, în Tureni.

O postare publicată pe o rețea de socializare în care se observă un câine legat de un cilindru metalic  pe șantierul centurii de legătură între Autostrada A3 și DN1 E60, în comuna Tureni, a dus la intervenția Biroului Pentru Protecția Animalelor. Polițiștii au amendat proprietarul câinelui tratat în condiții nefavorabile.

,,La data 22 iunie a.c., în urma unei postări publicate pe o platformă de socializare, în cadrul unui grup, referitoare la condițiile nepotrivite în care se afla un exemplar canin, fiind legat de un cilindru metalic pe șantierul centurii de legătură între Autostrada A3 și DN1 E60, în comuna Tureni, neavând sursă de apă, polițiștii Biroului Pentru Protecția Animalelor au demarat verificările necesare.

Polițiștii au stabilit că patrupedul aparține unui bărbat de 38 de ani, din comuna Tureni, care l-ar fi mutat temporar în acel loc.

În urma verificărilor efectuate, acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor, pentru nerespectarea obligațiilor deținătorilor de animale,” au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

caine-legat-lant.jpg

Comentarii Facebook