Vineri 18 Octombrie

,,E a 10-a oară când cârpesc groapa aia și în 2-3 zile îi la loc’’- Un clujean și-a distrus jantele după ce a lovit un crater pe podul Grigorescu - VIDEO


Un clujean a avut parte de o experiență neplăcută pe străzile din Cluj-Napoca. Șoferul se afla la volanul mașinii, circulând pe podul Grigorescu, moment în care a lovit una din multele gropi din zonă, care i-a distrus jantele.

Din imaginile surprinse se poate observa cum craterul lovit nu este la prima peticire, bucăți din materialul folosit pentru a-l repara în trecut, fiind împrăștiate pe carosabil.

Șoferul a postat imaginile cu evenimentul rutier pe un grup destinat șoferilor din Cluj pentru a-i avertiza pe ceilalți participanți la trafic cu privire la starea drumului din Grigorescu.

,,Puteți merge pe podul din Grigo dacă vreți sa va spargeți jantele”,a comentat șoferul.

Unii clujeni l-au sfătuit pe șofer să încerce să obțină despăgubiri în urma evenimentului. 

,,Administrarea drumului să păstrați toate pozele și video și sunt obligații va plătească reparația”, a spus un clujean.

,,Suni la 112....soliciți un echipaj de poliție să-ți facă proces verbal. Contactezi un bun avocat și dai în judecată administrarea drumului”, a sugerat alt clujean.

Cei care folosesc ruta în mod frecvent susțin că problema este destul de veche, gropile fiind peticite din când în când însă cu același rezultat. 

,,Cred că e a 10-a oară când cârpesc groapa aia și în 2-3 zile îi la loc”, a reclamat un șofer.

,,Sunt gropi acolo de vreo 3 ani, nu e o situație nouă. Mergeți pe banda 2 dacă vreți să riscați cat mai puțin”, a mai sfătuit un internaut. 

Groapa a fost reparată într-un final a doua zi, a anunțat un alt clujean, atașând o fotografie cu lucrările.

Video: Info Trafic Cluj-Napoca

447773209_9250886834967602_5630110325918987824_n.jpg

Comentarii Facebook