Vineri 18 Octombrie

E dezastru în Cluj din cauza gândacilor. Un chiriaș disperat îi avertizează și pe alții: „Evitați zona! Era pur și simplu infectă când am tras mobila”

Imagine cu caracter ilustrativ

Un student din Cluj a avut parte de o experiență de coșmar după ce s-a mutat într-o chirie care era la un preț mai accesibil, 250 de euro. Tânărul spune că a descoperit ulterior că apartamentul era pur și simplu infestat de gândaci. Decizia de a se muta urgent i s-a părut cea mai firească, însă ca să plece cu „inima împăcată” a hotărât să-i avertizeze și pe alți chiriași ca „să nu-și mai ia țeapă în acel bloc”. 

„Am luat o chirie pe Cojocnei 21, totul arăta ok , preț 250 euro. La câteva zile după am realizat că era plin de gândaci și era pur si simplu infectă zona când am tras mobila. Plin de excremente de gândaci și gândaci morți. Era la parter chiria, dar din ce am înțeles e răspândită problema. Evitați zona!

Ca și context, m-am mutat acolo fiindcă sunt student și nu beneficiez de un buget foarte mare. Până acum am stat la casă și nu îmi imaginam ca pot fi asemenea probleme cu gândaci. Am crezut ca prețul scăzut e din cauza zonei mai meh. Postul ăsta l-am făcut ca lumea să nu-și mai ia țeapă în blocul ăla și strada aia în general. Există șansa aia de 1% să caute (viitori chiriași) pe reddit numele străzii și să vadă postul. Eu mă mut din bloc de săptămâna viitoare, nici vorbă sa stau acolo”, a relatat chiriașul pe o rețea de socializare. 

E invazie de gândaci în tot Clujul. Mai mulți clujeni au sesizat problema atât Primăriei, cât și pe rețelele de socializare. Pe măsură ce temperaturile cresc cartierele Clujului au probleme cu aceste insecte. 

Comentarii Facebook