Sambata 5 Octombrie

E haos din nou din cauza Wizz Air! Zeci de clujeni se revoltă, cursele sunt anulate fără explicații: „Eu mâine am parastas, nimeni nu zice nimic”-VIDEO


UPDATE ora 13:00: Pasagerii cursei Dortmund - Cluj-Napoca, operată de Wizz Air, blocați în avion, după ce au așteptat o noapte să ajungă acasă: „Nu-mi vine să cred”

Într-o perioadă în care mulți pornesc în vacanță, dăm piept cu un val de zboruri anulate sau întârziate. Este haos pe aeroporturile din Europa. De pildă, zeci de clujeni trebuiau să ajungă aseară la Cluj din Dortmund. Însă, cursa a fost anulată în ultimul moment. Deși pasagerilor li s-a zis sâmbătă că zborul este la 10, situația nu s-a rezolvat nici până în acest moment.

„Zborul Dortmund - Cluj-Napoca este iar amânat. Ar fi trebuit aseară la ora 20:30 să zburăm, ulterior l-au amânat încă o oră și pe urmă au anulat de tot. Ne-au cazat la Hotel pe toți pasagerii și au zis că la 10:00 e zborul, acum iar anulat la 11:30 ce se întâmplă oare??? Nimeni nu zice nimic, nu te întreabă dacă au mâncat oamenii, sunt copii mulți, avionul era plin. E ceva cu aeronava la Cluj oare?”, a transmis un pasager pentru Știri de Cluj.

Pasagerii spun că nimeni nu le explică nimic, zborurile sunt doar anulate consecutiv.

n.jpeg

„Eu mâine am parastas după tatăl meu. Nimeni nu vine sa zică nimic”, a mai precizat pasagerul. 

Compania aeriană Wizz Air a avut probleme în ultima vreme pe Aeroportul Internațional din Cluj, unde zeci de zboruri au fost anulate, amânate sau au avut întârzieri de câteva ore bune.

Pe lângă condițiile meteorologice și lipsa de personal invocate de directorul general al Aeroportului Cluj, David Ciceo, cei de la BoardingPass au lansat o nouă ipoteză pentru care zborurile companiei low-cost suferă anulări și întârzieri la Cluj.

„Zborurile Wizz Air de la și spre Aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca sunt afectate de anulări și întârzieri în aceste zile din cauza faptului că două avioane de tip Airbus A320 din flota companiei aeriene low-cost au probleme tehnice.

Pentru a acoperi temporar capacitatea de transport lipsă cauzată de indisponibilitatea celor două avioane, Wizz Air a închiriat pe termen scurt un Boeing 737-800NG de la compania lituaniană GetJet Airlines”, notează BoardingPass.

k.jpeg

Comentarii Facebook