Marti 17 Septembrie

,,E inadmisibil ca în acest Cluj de 5 stele trebuie să stăm în beznă.” Clujenii din Grigorescu, revoltați de condițiile dintr-un parc pentru câini - FOTO


În ,,orașul de 5 stele” clujenii se plâng de condițiile de iluminat public dintr-un parc pentru câini, din cartierul Grigorescu. 

Mai exact, în parcul pentru câini din apropiere de plaja Grigorescu, nu au fost amplasate surse de lumină. Astfel, la lăsarea serii, proprietarii care au ieșit cu animalele la plimbare sunt nevoiți să stea în beznă sau să folosească o sursă de lumină externă.

Mai mult decât atât, clujeanul care a semnalat problema spune că nici în apropierea parcului nu există stâlpi de lumină.

,,De luni de zile facem reclamații în legătură cu iluminatul din părculețul de câini vis'a'vis de plaja din Grigorescu, e inadmisibil ca în acest Cluj de 5 stele trebuie să stăm pe bezna intr-un amărât de părculeț deoarece nu avem nici o sursă de lumină nici în parc, nici în imediata apropiere a parcului, și toți stăpânii de animale sunt revoltați pentru condițiile ce lipsesc, având în vedere ca acel părculeț este foarte populat,” a transmis clujeanca pentru Știri de Cluj, pe data de 24 iulie.

parc 3.jpeg

parc 2.jpeg

Comentarii Facebook