Vineri 20 Septembrie

E nevoie mare de sânge la Cluj! Numărul donatorilor a scăzut în perioada concediilor. Vezi cum poți să ajuți: ,,Vă așteptăm la donare!”


Numărul donatorilor de sânge din Cluj a scăzut în această perioadă, fiind și momentul în care mulți clujeni aleg să meargă în concedii.

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Cluj anunță că este mare nevoie de grupele A + ,  A negativ și O negativ,  B negativ  și AB negativ. Donatorii cu grupele de sânge  deficitare sunt așteptați până în 23.08.2024, intervalul orar 7:30-13:30 respectându-se condițiile de acceptarea la donare de pe site-ul CTSCLUJ.ro 

,,Vă așteptăm la donare respectându-se condițiile de acceptarea  de pe site-ul CTS CLUJ.ro   Donatorii de grup B+ datorită stocului excedentar pe care il avem sunt rugați să-și amâne donare pentru această perioadă  dacă este posibil.”, transmit reprezentanții  CTS Cluj.

Pentru a evita aglomerația, ar fi bine să vă programați pe una din cele două platforme de programare Donorium.ro sau BlooDoChallenge.

,,Vă rugăm să beți cel puțin 1,5 litri de apă, înainte de a vă prezenta la donare si evident sa serviti un mic dejun usor. 

Vă mulțumim și vă așteptăm la donare!”, au transmis reprezentanții centrului.

Centrul de transfuzie sanguină Cluj se află pe Strada Nicolae Bălcescu nr. 18 Cluj-Napoca.

Pentru mai multe informații medicale puteți apela la: 0364411255

Screenshot 2024-08-16 125034.png

Comentarii Facebook