,,E plin de frustrați care vor să știe tot Clujul că ei au motoare” - Gălăgie infernală pe Calea Turzii, după lăsarea serii - VIDEO


Clujenii care locuiesc pe Calea Turzii susțin că, noapte de noapte, pe timpul verii, gălăgia produsă de motocicliștii vitezomani și de cei care își turează intens motoarele este infernală.

Un clujean care locuiește pe strada menționată a surprins o astfel de ,,cursă nocturnă" iar imaginile au ajuns pe un grup destinat șoferilor din Cluj. Bărbatul spune că show-ul de noapte începe în jurul orei 12:00 și se termină de multe ori după 4:00 dimineața. Acesta cere ca Poliția să fie prezentă mai des în zonă după lăsarea serii. 

,,Așa este în fiecare seară de vară pe Calea Turzii. Poate vă deranjați să puneți niște filtre și noaptea”, a scris clujeanul.

Se pare că fenomenul nu se întâmplă doar pe Calea Turzii. La vederea imaginilor mulți clujeni au subliniat că aceste curse nocturne au loc și lângă locuințele lor, în tot Clujul.

,,Și pe Dorobanților și pe 21 Decembrie...e plin de frustrați care vor să știe tot Clujul că ei au motoare”

,,Așa e și pe Aurel Vlaicu...."

,,Pe Observatorului de la 21:00 seară începe,fac ture să verifice dacă sunt echipaje și încep!Motociclete și mașini seara de seară!Nu intervine nimeni!’’

,,La fel se întâmplă și în Mărăști! Noapte de noapte!"

,,Și pe strada București în fiecare noapte după orele 23 își fac rondul... Bineînțeles că de fiecare dată Poliția doarme.”

,,Nici pe Calea Florești nu e mai wow”

,,Pe strada Fabricii, Aurel Vlaicu, Moților trec sfidător. Ne tulbura liniștea. Ce meserie au că la așa vârsta au asemenea mașini?”, au fost doar câteva din comentariile clujenilor. 

Comentarii Facebook